skinnyleo

4.

Publicerad 2011-07-13 20:37:40 i leo

Denna dag alltså.
Min sambo ringde och väckte mig någon gång vid halv fem och sen kunde jag inte somna om. Gick upp och åt ostmackor till frukost och sov en timme till efter det. Sen blev det frukost nr.2. En sen lunch bestående av tomatsoppa och en hel baguette och lite jordgubbar på det. Har sovit hela eftermiddagen och känner mig så slö i hela kroppen. Som en stor flodhäst. Ska fan inte äta som en flodhäst imorgon. Nutrilett hela dagen och kanske nån frukt och champagne. Ska köra upp imorgon, därav kanske champagne.

 

 

skulle behöva göra en förändring som på bilden. Just nu är jag mullig, fluffig, på gränsen till överviktig. Inte smal eller tajt i kroppen alls. Bruden på bilden har gått ner lite över tio kg men herregud vad det syns! Ibland kan jag tycka att  jag behöver gå ner ca 30 kg så en glömmer lätt bort att 10 kg gör så mycket. Sen så är hon ju mycket mer tränad på sista bilden och muskler väger mer än fett osv osv.

3.

Publicerad 2011-07-11 23:00:22 i matintag

In:
Jordgubbar med havremjölk
En hemmagjord falafelrulle
en nutrilett-drink
två pizzor
ett litet glas glass (ca 1 kula)
Kvällarna är alltid värst. Jag ska skriva teoridelen på uppkörningen imorgon kl 12. Tänker gå upp i ottan för att hinna plugga, samla mig och försöka se någorlunda normal ut. Just nu har jag inga kläder att ha på mig för jag är för tjock för allt. Jag har aldrig väg så här mycket, eller det börjar gå ner nu men för en vecka sen så låg jag på löjligt höga 78 kg!! Har aldrig vägt mer än 75 innan. Är iallafall nere på 75 nu igen men de flesta kläder sitter inte bra/ går att få på sig förens vid ca 70 kg. Sen har jag fått dålig hy med. Inte jättehemsk men jag brukar ha så fin hy pga rent leverne (läs rent som i inga e-ämnen, kött, mejeriprodukter, snabbmat osv. rent är inte desamma som nyttigt uppenbarligen eftersom jag är tjock som en gris) Kan inte känna mig äckligare i min kropp just nu tror jag.
ashet brud. ganska lik mig om jag var så smal plus peruk.

1.

Publicerad 2011-07-11 12:08:00 i bilder


Detta med att jag har börjat gilla brudar något kopiöst är intressant.

Om

Min profilbild

Deprimerad, utbränd sjukskriven vegan inter-gender person som bantat sen jag var 10 haft en seriös ätstörning sedan jag var 15 men ingen kontakt med vården förens jag var 20 år. Har just nu mest problem med hetsätningar och cravings och jobbar hårt med att äta regelbundet för att motverka detta. Högsta vikt: 86 (nuvarande vikt) Lägsta vikt: 59 (då jag åt 300 kcal per dag när jag var 15) Målvikt: 55 Haft problem med svält, hetsätning, spy upp mat och allmän fixering kring mat.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela