skinnyleo

24.

Publicerad 2011-10-22 10:09:00 i leo

har äntligen lämnat in min tenta! helgen spenderas hemma hos min mamma och begravning så det blir inte så mycket uppdatering här antagligen
 

23.

Publicerad 2011-10-17 08:04:00 i leo

vad jag älskar med universitetet; att jag nästan aldrig har föreläsningar = planerar dagen själv = mysmorgon hela tiden.
 
sitter nu med en stor kopp kaffe och läser bloggar. har massa tända ljus och lyssnar på fina låtar.
 
ska försöka hålla mig i skinnet hela veckan och äta bra och skriva klart min tenta. men framför allt så ska jag hålla mig i skinnet i helgen. då ska jag hem till skåne för begravning och bo hemma hos min mamma (=massa mat hemma + att jag är "van" att hetsa där eftersom jag hetsade/spydde som värst när jag bodde hos henne)
 
 

22.

Publicerad 2011-10-14 16:49:00 i leo

nyss varit ute och cyklat i massa backar och fått upp pulsen så jag knappt kunde andas. nu sitter jag vid matbordet och tror jag kommer spy. YAY
 

21.

Publicerad 2011-10-14 12:15:00 i leo

tar en cigg och dricker en gigantisk kopp grönt te. hälsosamt och dödligt höhö
 

20.

Publicerad 2011-10-13 23:23:00 i bilder

råpluggar med tentan. käkar rågbröd. osv osv
bjuder på lite thinspo istället
 
 
 
 
 
 

19.

Publicerad 2011-10-12 13:44:00 i leo

Har precis tagit en "lunchcigg" som paus i pluggandet. kör verkligen hardcorepluggning denna veckan!

min soppa tog slut igår och jag har inte haft tid till att laga ny så fick bli knäckebröd till kvällsmat, lyxade med en liten tallrik med popcorn också. syndigt värre.

åt stor frukost med knäckebröd OCH flingor och sojamjölk idag. hoppas på att det ska fungera för att ta bort mitt kvällssug som alla säger att de ska göra..
blaa blaa snackar massa strunt och ska på min längre rast från plugget ta en lång promenad och ansluta med att köpa rågbröd och grönsaker. peace out bitches

17.

Publicerad 2011-10-11 08:54:00 i leo

Skype:ade med kärleken som flyttat utomlands halva natten. gick upp kl sju för att plugga. ska fortsätta plugga ashårt nu. "råkade" äta fyra mackor med smör under natten. somnade dock över cyberspace i cam med baby <3

16.

Publicerad 2011-10-10 22:39:14 i matintag


avnjöt nyss detta till kvällssnacks. snacka om att göra en hel måltid/sallad av endast en tomat! Gott var det iallfall och det smakade som en härlig sallad, så mycket bättre än att bara sletarianäta en tomat rakt av med lite salt.

Skar upp tomaten, hällde på balsamvinäger (<33 ett måste i sallad, ger smak istället för olja som vissa har i sin sallad), örtsalt, dill och citronpeppar (lite samma som balsamvinägern, ger fantastisk smak till allt, bla. ett måste i en sallad!)

15.

Publicerad 2011-10-10 19:30:00 i leo

Har endast ätit grönsakssoppa idag. 4 portioner har jag klämt i mig. känns askalas. ska nog käka mer soppa och ev. en eller två knäckemackor med tomat till plugget ikväll.

Fick min hemtenta tidigare idag, känns hoppfullt men måste plugga som bara den.

14.

Publicerad 2011-10-10 10:11:00 i leo

Somnade vid åtta igår kväll (!) och vaknade vid nio (av väckarklocka, ej av mig själv) är trött som få

nu är maten kaos. Hård diet på dagen med endast lite grönsaker varvas med knäckebrödsorgie på kvällen. I lördags övertalade t.o.m. Sara mig att ta en hamburgare på max!! Det var första gången jag åt på en hamburgerresturang på minst fem år! Det var hur som jättejättegott! Inser att mitt beteende är ohållbart med sådan mat men jag har iallafall njutit av den mesta maten jag tryckt i mig.

Idag vet jag varken ut eller in. Ska plugga satan så mycket de kommande två veckorna. Lär väll få smyga in lite plugg-gott för att orka plugga men ska annars försöka att endast äta grönsakssoppa. Ska låsa in mig och vara osocialaste ever de kommande veckorna, då kan ingen kommentera mitt ätande heller.

Så, veckans plan;
  • grönsakssoppa i mängder (basfödan för veckan)
  • ;nån knäckemacka här och där (typ för att orka plugga)
  • ska se upp med philadelphiaost eftersom varje gång jag köpt det senaste veckan har den tagit slut samma kväll...
  • ska varva pluggandet med promenader och cykelturer eftersom det är bra för kroppen, bränner fett OCH jag kommer plugga bättre!

Kom på en belöning också!! Om jag lyckas bra i veckan med mat, träning och plugg så ska jag få färga håret innan lördag då min vän har klubbpremiär!

Om jag endast sitter hemma och äter och pluggar dåligt får jag istället gå med fult hår på lördag. Just nu har jag vit/blont hår med utväxt som behöver blekas big time. så belöningen blir att bleka utväxten och tona det typ turkost/rosa/ljusblått, tänk my little pony

något såhär; blandade färger i olika slingor. färgerna ska vara lätta, tonade, se lite urtvättade ut. inte färgade så de är klara som bild nr. 2



tycker iof att håret på bild nr. 2 är assnyggt, men är inte sugen på klara färger just nu.

13.

Publicerad 2011-10-07 08:58:00 i leo

Vaknat, ätit macka, förklarat för mina roomies var jag varit hela veckan, bestämt träff med baby och måste nu ta igen plugget som jag skitit i i en hel vecka (och skriva ett mail till min tutor och förklara mig)

 
Ska endast äta grönsakssoppa idag!!! (förutom den torra lilla mackan jag åt till frukost då såklart)
 
 
 
 
 

12.

Publicerad 2011-10-05 18:54:00 i leo

Sitter nu på tåget hem till stockholm från skåne. Min mormor dog i lördags och i måndags så även hunden. Min mamma är förkrossad och mår jättedåligt. Känns skit.

Var nere i malmö (som jag flyttade ifrån för två månader sen) en vända också. Träffade min fling/vän och det var jobbigt. Vi mös och sådär, satt och smekte varandra på benen och så så fort vi satt nära, men hans pojkvän var där varje jävla kväll så vi fick ingen egentid (han har alltså pojkvän men det bryr vi oss inte om eftersom vi gillar varandra men vi kan ju inte hålla på framför pojkvännen) så jävla jobbigt att de gick och la sig tillsammans varje kväll.
 
Har blivit massor av alkohol (som vanligt) och massor av mat. Läste på någon blogg om en diet som helt enkelt går ut på att en äter varannan dag och varannan fastar en. Passar dock inte mig med hetsätningsbeteende som dessutom försöker skaffa sund relation till mat. Men tänkte att en kan köra en version på dieten genom att varannan dag äter en normalt, sund kost men med plats för lite impulsiva grejer (exempelvis om en blir överbjuden på middag, ta en öl på stan osv.) och varannan dag kör en jättenyttigt och hårt ex. endast grönsakssoppa hela dagen.  
 
hem och göra storkok på grönsakssoppa alltså.
 
Nya mål;
äta endast grönsakssoppa varannan dag
ta en lång cykeltur 3 ggr/vecka
ta en promenad om dagen
inte supa så jävla mycket
 
är så himla sugen på att beställa hem effedrin och bli lite kickad
 

11.

Publicerad 2011-10-01 11:34:00 i leo

familjefrukost hemma hos min mamma bestående av ostmackor. Y-A-Y säger min kropp.
 
 
 

Om

Min profilbild

Deprimerad, utbränd sjukskriven vegan inter-gender person som bantat sen jag var 10 haft en seriös ätstörning sedan jag var 15 men ingen kontakt med vården förens jag var 20 år. Har just nu mest problem med hetsätningar och cravings och jobbar hårt med att äta regelbundet för att motverka detta. Högsta vikt: 86 (nuvarande vikt) Lägsta vikt: 59 (då jag åt 300 kcal per dag när jag var 15) Målvikt: 55 Haft problem med svält, hetsätning, spy upp mat och allmän fixering kring mat.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela