skinnyleo

10.

Publicerad 2011-09-30 16:41:55 i leo

Sitter nu vid det som antagligen är dödsvakan av min mormor. Men vi vet inte hur länge detta skall pågå, några timmar, veckor, men bättre lär hon inte bli. Väldigt skum upplevelse att sitta bredvid en så sjuk person som är nära ens hjärta.  Och släktingarna avlöser varandra att sitta hos min mormor som inte är vid medvetande.
Jag hanterar det dock bra, är bra med döden och sådär. Men att vara på ett sjukhus och känna smittorna bara krypa upp på en är äckligt. Får panik.

9.

Publicerad 2011-09-30 13:29:00 i leo

Igår fick jag ett obehagligt samtal från min mamma och fick kasta mig på nästa tåg hem till skåne. tåget gick 05.40 imorse så jag tyckte inte det var lönt att sova så jag stannade hemma hos mina pojkvänner och drack rödvin och tog poppers.

Är i skåne nu och har hälsat på en döende släkting på sjuhuset. fy fan. Har ätit massor av mackor men mamma tyckte att jag blivit smalare, bra det iallafall.  Tycker inte om att vara hemma hos mamma, massor av farlig mat i kylskåpet plus att hetsätandet sitter i väggarna. Det hänger kvar från då jag bodde hos mamma och spydde som mest.
Ska iallafall försöka njuta lite av min skåneresa med cykelturer (får ju passa på när en är på landet) och BRÄNNA FETT!!!!
 
 

7.

Publicerad 2011-09-28 21:47:00 i matintag

Var hungrig och ville ÄTA.
Men nej då. i med en hel flaska 7-up zero (loooooove it) och sedan uppfann jag en skum version av gröt för att få stoppa något i mig som också fyllde upp lite i magen; linfrögröt.
 
Jag la en hel dl linfrö i en skål och hällde på hett vatten och kryddade med kanel. Resulatet; slutade tänka på mat, fick proppa i mig något, inga kcal ska tas upp om linfrönen inte tuggas och smakresultatet var helt ok. Nu får vi bara se vad magen säger...

6.

Publicerad 2011-09-28 20:22:11 i matintag

Har försökt plugga hela dagen men ångesten har stoppat mig så jag har instället nördat mig på facebook och qruiser hela dagen. riktiga tidsslukare det där.
Har nyss varit och handlat lite belöning till att jag iallfall lyckats komma igång med min uppsats. Light-läsk!! Förhoppningsvis håller läsken uppe plugghumöret hela natten också hehee...

Då jag kom hem och langade in mina storpacks-läsk i kylen gör jag en hemsk upptäckt. Min rommie har köpt fetaost och cremé fraich. Hugger tag i närmaste gaffel och slevar in några tärningar ost och en sked cremé fraich i munnen. så jävla typisk mig. Har otroliga cravings efter mejeriprodukter just nu. OST!! MHH OSST!!

Som tur är så har jag lite vett i kroppen och stannar vid endast lätt provsmakning och slutar äta. Hatar verkligen när ens kylskåp fylls med massa gott som en inte kan motstå.

in:

Frukost; två mackor med smör och ost - 419 kcal (har ingen anning om hur mycket smör eller ost i gram så har höftat i mitt kcal program)

Lunch; linssoppa, 1 litet äpple, 4 vindruvor - 306 kcal

middag; linssoppa - 240 kcal

+ fetaost - ca 30 kcal

planerad kvällsmat;     havrefras med havremjölk - 225 kcal

totalt; 1220 kcal


ut;
ingen träning mer än 2 km slö promenad fram och tillbaka till affären

5.

Publicerad 2011-09-28 09:07:00 i leo

Jaha då var vi här igen då.

Så mycket som hänt denna sommar. Jag orkar inte ens börja berätta.
Att bo ensam är väldigt intressant. Det har påverkat mina matvanor på ett väldigt positivt sätt utan ansträngning vilket jag aldrig trodde. Visst, jag och mat är fortfarande ovänner och har ett väldigt spänt förhållande men mina hets- och tröstätningar har in princip bara försvunnit bort utan att jag ens behövs anstränga mig för det.
Sen har jag börjar skriva matdagbok med, något jag aldrig klarat innan. Det har alltid bara fungerat typ 3 dagar och sen har jag gett upp, men nu har jag skrivit matdagbok i hela två veckor! Har även nyss skaffat en kalori-app som jag ska skriva ner maten i så jag får kaloriuträkning med.

Denna sommar har jag fått en väldigt kär vän. Hon heter Sara. Sara bor nära mig ute i stockholmsförorten. Vi har ungefär samma bakgrund i mat och psykiska beteende/problem. Vi har kommit varandra nära otroligt snabbt, antagligen eftersom vi fungerar ihop och att öppna sig för varandra har känts rätt. Hon är den första som jag har talat med om mina äs som jag känt verkligen förstått, den första som det  faktiskt kändes som att det betydde något att jag berättade det. Hon bryr sig. Detta är dock också väldigt jobbigt. Hon bryr sig och hon tittar mig i ögonen och helt ärligt säger åt mig att skärpa mig själv för att jag förstör mig själv.

Sen har jag blivit kär också. Hen är jättevacker men hen har redan en pojkvän. Nu har hen flyttat till Berlin (och i och med det gjort slut med sin pojkvän som stannar i sthlm) Jag ska hälsa på henom i november. Är löjligt betuttad och går in på hens facebook hela tiden och kollar på hur vacker hen är. GAH.
Sen har jag och min sambo tagit en paus. Vi har ju flyttat isär men nu har vi även satt besöksförbud på varandra typ. Vi får endast ses och tala i telefon reducerad tid. Hen är min stora kärlek men vi måste pausa för att inte såra varandra mer.

Idag har jag ätit frukost bestående av lite snodda rostade mackor med ost på. Min kalori-app berättade för mig att jag minsann tryckt i mig 419 kcal redan till frukost alltså... fuck my life typ.
Dock  tänker jag mig att denna diet jag ska gå på ska innehålla ganska mycket kcal. Jag vill inte svälta mig för jag vet att jag inte går ner i vikt på det. Jag får bara hetsätningsattacker och går i slutändan upp typ 5 kg.

Min nya hållbara diet ska ta ner mig på en bra vikt. Jag ska äta runt 1300 kcal per dag räknade min app ut. Då ska jag tydligen gå ner ca 1 kg i veckan om jag bara håller mig någorlunda aktiv. Ska ta tag i träningen också, träna upp mig lite. Sommaren och dess deppdagar har gjort mig till en fettklump som blir andfådd direkt.

Om

Min profilbild

Deprimerad, utbränd sjukskriven vegan inter-gender person som bantat sen jag var 10 haft en seriös ätstörning sedan jag var 15 men ingen kontakt med vården förens jag var 20 år. Har just nu mest problem med hetsätningar och cravings och jobbar hårt med att äta regelbundet för att motverka detta. Högsta vikt: 86 (nuvarande vikt) Lägsta vikt: 59 (då jag åt 300 kcal per dag när jag var 15) Målvikt: 55 Haft problem med svält, hetsätning, spy upp mat och allmän fixering kring mat.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela