skinnyleo

49.

Publicerad 2011-12-18 14:24:00 i leo

livet går sakta vidare. har flyttat in med älsklingen lite tillfälligt.
orkar inte riktigt läsa och kommentera bloggar nu men tänker på er <3
 

48.

Publicerad 2011-12-16 23:46:02 i leo

Min älskling har blivit rånad och mordhotad i sitt egna hem idag. Hela dagen har gått åt att tala med polisen och tröstande.  De kom in när älsklingen låg och sov. Snodde massor. Hotade. Min baby är förstörd.

47.

Publicerad 2011-12-15 21:44:00 i leo

Nu är jag hemma från berlin. det var fint. sov mycket, tog några droger, dansade och pratade väldigt mycket med F som jag bodde hos..

Just nu står maten, träningen, kroppen, ätstörningen stilla. den delen av mina problem verkar vara på paus. jag tycker att min kropp är ganska okej. hemsk, fet, behövs fixas till på så många sätt - men ändå bra. det är okej.
 
jag har just nu en bättre period i mitt mående då jag inte mår och känner lika mycket som vanligt utan det mesta glider bara på.  jag är ganska lugn- livet får gå som det går och skiter det sig så får jag börja om.
 
under min berlinresa insåg jag att jag måste ingå i någonslags känslomässig celibat. jag måste sluta känna så mycket för andra som inte känner tillbaka. jag måste satsa på mig själv och inte på alla andra. jag måste sluta gråta över att mina kärlekar alltid är obesvarade. jag måste finna något annat utöver en annan människas bekräftelse.
 
(ps. jag tror ironiskt nog att detta ointresse för mat har gett resultat, ser smalare nu fast jag ätit massor den senaste tiden)
 

46.

Publicerad 2011-12-03 21:35:00 i leo

jag har under veckans tystnad först och främst helt isolerat mig med ångesten och mitt tentaskrivande. ändå slutar det så dagen tentan skulle in att jag sitter och skriver det viktiga de sista timmarna.
Efter det har jag tagit upp mitt sociala liv igen. umgåtts mycket med min käraste och pluggat. ska åka till berlin på onsdag så jag har en del att plugga in innan jag drar för en veckas semester
 
Så på onsdag ger jag mig av mot berlin och kommer antagligen komma hem hopplöst kär i min vän som jag ska bo hos.  ska gå ut på många klubbar, festa och knarka. det jag gör bäst förutom att deppa alltså.
 
är det någon som vet något trevligt som de tyska apoteken säljer som inte säljes i sverige?
 

Om

Min profilbild

Deprimerad, utbränd sjukskriven vegan inter-gender person som bantat sen jag var 10 haft en seriös ätstörning sedan jag var 15 men ingen kontakt med vården förens jag var 20 år. Har just nu mest problem med hetsätningar och cravings och jobbar hårt med att äta regelbundet för att motverka detta. Högsta vikt: 86 (nuvarande vikt) Lägsta vikt: 59 (då jag åt 300 kcal per dag när jag var 15) Målvikt: 55 Haft problem med svält, hetsätning, spy upp mat och allmän fixering kring mat.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela