skinnyleo

55.

Publicerad 2012-01-15 22:07:00 i leo

har flyttat. käkat massa raw food. mår ganska bra med maten och är ganska stabil i humöret. iallafall tills jag får mina ångestattacker några gånger per vecka. och på kvällarna är det svårt att sova. har fixa idéer om att bli nerslagen och strypt.
 

54

Publicerad 2012-01-08 09:51:00 i leo

Idag ska jag skriva klart min tenta. I veckan ska jag packa ihop mitt rum och flytta. Nästa vecka börjar min nya kurs. börja om igen.
 
har precis avslutat ett litet styrkepass. In i duschen och sedan börja plugga.
lever på vita böner i tomatsås och knäckebröd just nu. äter regelbundet och har börjat äta kvällsmat.
innan försökte jag alltid hoppa över att äta på kvällen för det är då jag lättast börjar överäta. Men att hoppa över kvällsmaten gjorde ofta att jag smååt istället eller till slut åt nattmacka. Nu äter jag ganska sen kvällsmat för att ta bort all eventuell hunger och det har hjälp jättemycket!
 

53.

Publicerad 2012-01-04 23:17:00 i leo

har haft världens gråtdag idag. dagen började med att en gammal kärlek hörde av sig på facebook och sa att han saknade mig och skulle snart upp till sthlm och ville ses yada yada. vårt förhållande var väldigt destruktivt för mig och varje gång vi hörs av ramlar jag i samma spår.
Sedan begav jag mig till liv för  dagens tentaplugg men dt slutade att jag satt och grät ner i min tallrik vid lunchen och var ledsen för jag inte dög till något.
På kvällen så har min särbo varit hemma hos mig och vi har käkat och sådär. såklart spårar det och till slut sitter vi på en parkbänk och gråter över varandra och vårt förhållande. vi älskar varandra så mycket men allt är så komplicerat och förändrat sen när vi var sambos.
 
känner mig i alla fall lite lättare i hjärtat efter att få gråta ur en del sorg.
 

52.

Publicerad 2012-01-03 22:05:00 i leo

sitter och pluggar hela dagarna med min kursbästis. mår bra av att slippa vara ensam. maten går också bra, eftersom jag är i sällskap så äter vi regelbundet, dricker mycket te och äter lagom mycket. humöret är ganska stabilt också då jag verkligen mår bra av att umgås med liv.

sitter och kollar på Juno, skriver på hemtentan och är inne på min 3 gigantiska tekopp med grönt te.
 
 

51.

Publicerad 2012-01-01 23:24:00 i leo

long time no see!
har verkligen försökt tänka mer på mig själv den sista tiden men det har gått sådär och jag har dränkt ganska mycket med alkohol.
 
nytt år ska väll betyda nystart, vilket jag kan behöva.
jag tror inte att något kommer ändras dramatiskt över en natt men jag börjar ändå om, än en gång. så många gånger jag har startat om. startat om med maten, träningen, förhållanden, känslor. jag har fallit men alltid funnit trösten i att börja om, så då gör jag det en gång till.
 
så mina let´s-start-over-planer;
ingen alkohol
inga mejeriprodukter (ska bli hård vegan igen)
inga cigarretter
ingen halv-fabrikat mat
ingen läsk
 
detta ska inte gälla hela året eftersom jag tror på gränser mer än hårda regler. men jag ska börja året med att rensa och då skall allt ovan gälla. skall även imorgon testa på juice-fasta och se hur det känns.
 
 
lite juice, raw food osv osv inspiration:

Om

Min profilbild

Deprimerad, utbränd sjukskriven vegan inter-gender person som bantat sen jag var 10 haft en seriös ätstörning sedan jag var 15 men ingen kontakt med vården förens jag var 20 år. Har just nu mest problem med hetsätningar och cravings och jobbar hårt med att äta regelbundet för att motverka detta. Högsta vikt: 86 (nuvarande vikt) Lägsta vikt: 59 (då jag åt 300 kcal per dag när jag var 15) Målvikt: 55 Haft problem med svält, hetsätning, spy upp mat och allmän fixering kring mat.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela