skinnyleo

45.

Publicerad 2011-11-25 07:22:00 i leo

YAY LIVET

är på askalas humör!
 
Har varit uppe sen halv fem och övat på  min redovisning! nu ska jag till universitetet, heldag med redovisningar och sedan spendera kvällen med att skriva på hemtentan. Jag har alltså ingen anledning att vara glad utan borde vilja dö men är hög på tre timmars sömn flera nätter i rad. Blir speedad och supereffektiv av för lite sömn (sen crash and burn efter några timmar men förhoppningsvis klarar jag mig igenom skoldagen hehe)
 
Sen är jag även glad för skypeade med berlinlove igår. Gud hen är så söt! Dör osv och är nog kär.
 
Angående maten så går det som den går nu. Tentan kommer före god kosthållning. Försöker hålla bra tider med frukost o lunch och att inte äta för mycket på kvällen. Men att sova för lite, plugga 10 h per dygn och banta går inte så bra. Igår åt jag 3 chokladbarer för att orka hålla mig vaken. Inte bra nej. Får ha ångest sen för allt fokus ligger på tentan nu.
 
Plus att mina kursare gör mig så glad! Så härligt att umgås med nya personer som jag gillar, och ganska skönt att umgås med personer utan ätstörningar också. Nästan alla mina (nära) vänner har ätstörningar i någon form och jag har märk att det är ganska skönt att umgås med personer med "normal" syn på mat, lite avlastning att inte allt handlar om mat och ångest hela tiden. (missförstå mig inte, jag älskar ju mina vänner med ätstörningar och det är så skönt att ha någon att prata med som förstår. men det är skönt med omväxling och personer vars fokus inte endast ligger på mat ibland också, deras vardag verkar så enkel)
 

44.

Publicerad 2011-11-23 14:05:00 i leo

kolla: http://youtu.be/sIWMyDjobVw?t=1m35s

cassie <3
 
nu ska jag också ta en disco-dans och sedan skriva min tenta.

42.

Publicerad 2011-11-21 22:06:00 i leo

Idag har maten gått bra!
Jag måste verkligen hålla en "lagom" kosthållning vilket är det värsta som finns.
Jag är allt eller inget. Jag är äta allt eller äta inget. Men eftersom jag har fuckat up min metabolism och framför allt mitt huvud så mycket så fungerar det inte med strikt diet (typ fast o 300 kcal-dieter) längre.  Måste äta lite, men inte för lite. Mycket, men inte för mycket.
 
Framför allt ska jag fokusera på regelbundenheten i min kost framöver. frukost, lunch, middag och mellanmål på regelbundna tider osv. Så jävla jobbigt. Jag gillar att svälta, få kicken. Jag gillar att äta mycket och spy upp det. Håller jag på så så står vikten stilla. Nu ska jag fan ta tag i det här på rätt sätt. Inte få värre ätstörning (genom fasta och hetsätningar) utan äta så jag mår bra och går ner i vikt. Jag ska ta den hemska jobbiga vägen. Lägga om alla tankar.
 
(ps. transdagen var världens bästa, har knutit nya kontakter, gått med i nya nätverk och känner mig bättre till mods med mig själv)
 

41.

Publicerad 2011-11-20 12:43:00 i leo

Har för mycket ångest för att jag egentligen borde plugga för att skriva i bloggen.

Ska på transdag idag iallafall, kommer bli asfett! Det skall hållas i en diskussion om feminism, trans och ästörningar som kommer vara väldigt givande tror jag :)))

40.

Publicerad 2011-11-18 14:09:00 i leo

Vaknade idag och sket i att gå på föreläsning. Har ett skadat öga och skall sova bort skadorna tänkte jag höhö (läs; är för lat för att stiga upp)

Ska plugga asmycket idag (ligger ca 3 böcker efter) och belöna mig med att spela lite sims ikväll om jag har pluggat duktigt hehe.

ps. magen har börjat bli lite plattare trors fyllekäk och massa alkohol. promenader is tha shit

39.

Publicerad 2011-11-17 22:36:00 i leo

livet.
gick hemmifrån igår morse för att åka på föreläsning. det ena ledde till det andra och innan jag visste ordet av var jag aspackad på någon ascool hipster fest i en industrilokal. rökfyllda rum, glowsticks, självlysande drinkar och nästan gratis öl. Minglade runt med alla bekanta och hade väldigt kul faktiskt. Dock blev det lite för kul på slutet. minns inte riktigt hur jag kom hem till j, varför jag fyllåt en hamburgare eller hur det blev så att jag hånglade med två vänner samtidigt.
 
vaknade idag och hade ont i ögat. sen blir det bara värre o värre, ögat bara rinner hela dagen. sen efter skolan så uppsöker jag min optiker och får reda på att jag har sår på hornhinnan och måste till ögonkliniken. jävla liv. gör så ont.  är fortfarande bakis också. drack minst 6 öl och två drinkar igår = seg hela dagen (+har träningsvärk)
 
klag klag. nu ska jag dricka resorb och fundera på om en kan bära ögonlapp snyggt.
 

37.

Publicerad 2011-11-16 10:30:00 i leo

 
har hunnit tvätta en maskin tvätt, slänga in en, ta en promenad och läsa några sidor i min kurslitteratur. ÄR PÅ GÅNG ALLTSÅ

35.

Publicerad 2011-11-16 07:53:00 i leo

Bestämde med kärleken i Berlin när jag skulle komma dit igårkväll. Längtar så mycket!! Och såklart måste jag hinna går ner i vikt tills dess. F är jättesmal, jättelång, ashet och gör en del modelljobb.  Inte för att jag hinner upp till den nivån på den ca månaden som är kvar innan jag åker men vore skönt att vara lite smalare.

32.

Publicerad 2011-11-15 18:42:00 i leo

image description
 
En lång lugn promenad på stan.
 
 
och nu middag.

31.

Publicerad 2011-11-15 14:48:00 i leo

Ska ut och promenera på söder. Vet inte riktigt om jag vill leva längre. Det sociala livet dödar mig, har så mycket ångest över hur jag beter mig med andra människor.

Har inte smsat min vän som jag brukar umgås mycket med sen den kvällen jag grät. Hon försökte trösta mig men egentligen så undrade hon bara vad fan jag höll på med. Kände på mig att hon inte förstod vad jag grät över (och hon skulle inte förstå med förklaring heller) och därför tyckte hon att jag var konstig som grät. Måste nu höra av mig till henne  för annars så blir det väll att vi börjar ignorera varandra eller nått. (gah livet suger)

Trivs iallfall med min särbo och hens nya sambo,  vi fungerar så bra tillsammans. De är de enda jag klarar av nu.

30.

Publicerad 2011-11-14 11:18:00 i leo

(detta inlägg skulle egentligen publicerats igår..)

ÄR SÅ JÄVLA GLAD IDAG JÄMFÖR MED HELGEN :D:D:D:D Y-A-Y

okej nu ska jag inte överdriva men jämfört med den otroliga deppen som helgen inneburit är jag verkligen glad idag. Har vaknat på rätt sida verkligen! Det var lätt och nästan skönt att gå upp ur sängen imorse, jag har gjort lunchlåda, ätit frukost framför tv och haft det asmysigt idag!

Ska snart iväg till universitetet och ha föreläsning, sen grupparbete, sen långpromenad på stan, sen hem till kärleken o kolla på film och förhoppningsvis lite frisering. Behöver verkligen snagga min undercut, ser för jävligt ut just nu. undercutten är för det första ganska lång och behöver snaggas men sen på det så har den blivit något blekt när jag blekte resten av håret så delar av undercutten är orange/gula sådär som det blir när det inte är blekt haha. usch. måste raka bort det  (btw. som att det spelar någon roll i denna bloggen huruvida jag har missfärgat hår eller inte)

29.

Publicerad 2011-11-13 17:13:00 i leo

Har inte tagit mig upp ur sängen på hela helgen. Klarar verkligen inte av andra människor just nu. Känns som att ingen förstår mig, tar mig på allvar och alla endast skadar mig eftersom de inte förstår hur dåligt jag mår. Därför har jag lekt eremit hela helgen och vägrat gå ut eller träffa folk.

Har sådan hemsk ångest över en grej som hände förra helgen också. Träffade en ny person på en förfest med vänner, vi snackade hade kul osv. Sen ute på klubben så började han påstå något om mig som jag verkligen inte håller med om. Orkar inte säga vad han sa för då måste jag dra en helt annan historia också.  Hur som så sa jag till honom att han visste inget kring detta utan det är något endast jag vet något om (det var något personligt, intimt). Men han gav sig inte och jag blev ledsen och sprang därifrån och grät. Så jävla drama-queen. Hatar mig själv.
Kunde verkligen inte hålla gråten borta för jag tyckte han var så taskig och ingen förstod vad jag grät över.
Ironiskt nog har jag ångest över att han gjorde mig ledsen.

Känner just nu att jag lever dubbel-, om inte trippelliv och vill därför inte träffa folk för jag helt enkelt inte orkar. Jag mår för dåligt för att vara social.
Ännu ett problem är att så fort jag träffar folk är jag så duktig på att spela sociala spel och dölja vem jag är.  Så oftast förstå ingen att jag mår dåligt eftersom jag väljer att inte visa det. Därför tar folk inte mig på allvar, "om du nu mår så dåligt, varför ser jag inte det" tänker de väll.
Orkar inte leva här längre, känns som jag förstört mitt rykte efter ca tre månader i sthlm.

28.

Publicerad 2011-11-10 22:10:19 i leo

Ännu en dag på universitet, mat och ångesten som ligger över en som en blöt filt.
tänker såhär när jag ser denna bild;
smal - normal - mullig - VAD VÄLJER DU???
sen börjar jag gråta över mitt fett, känner mig så patetisk. varför är jag tjock?!

27.

Publicerad 2011-11-09 20:45:00 i matintag

närmare beskrivning på matintaget idag, mest för mig själv.
Frukost/brunch; potatis med dill och smör
Lunch; veg. viltgryta med ris + en snickerskaka
mellanmål; en banan
middag; 3 rostmackor med smör, två tallrikar med potatis och smör - uppspytt
snacks; några dadlar

ska försöka bättre imorgon, inte hetsa på kvällen, ingen kaka och inte smör till poatisen.
MEN  det viktigaste är att jag tagit en 1 mils promenad idag och att jag mått bra. jag har insett att jag måste vara snäll och ta små steg. jag måste sluta hata mig själv och straffa mig själv.

26.

Publicerad 2011-11-09 20:39:00 i leo

Har varit på universitetet idag osv. för första gången i mitt liv älskar jag skolan! börjar bli vän med många kursare och det känns helt underbart :))) brukar inte komma så bra överens med människor, speciellt inte i nyktert tillstånd så det känns så underbart att få lite nya vänner och inte bara fest- och suparvänner/bekanta

Har ätit okej idag, brunch bestående av lite potatis, en kafé-lunch och sen mackor och potatis till kvällsmat som jag sedan spydde upp. Vägrar se för mycket mat/spyan som ett misslyckand, ska endast fokusera på positiva saker för att läka mitt psyke. för första gången på månader känns det som att  jag är på väg någonstans och är dessutom är jag på rätt väg! Jag har promenerat ca 1 mil varje dag de senaste dagarna och talat ut med mig själv. Insett att jag måste värdesätta mig själv mer och  vara snäll mot mig själv.

Så nu gäller mycket tid för mig själv, bejaka min andlighet och själ, tr äna och plugga mycket. Ta mig själv på allvar.
Kanske t.o.m. inte träffa så mycket vänner utan hålla mig lite för mig själv tills jag har läkt detta sår som är öppet inuti mig. Kanske inte ens gå ut på kvällarna. Våga vägra klubba, supa och vara social typ. Väldigt ovanligt för mig.


25.

Publicerad 2011-11-05 10:54:00 i leo

Så nu har här varit tyst för länge.

måste få lite ordning på min försupna kropp. på måndag skall ett friskis-kort inhandlas så ska jag börja jympa! min kropp är så fucked up av mina långa problem med mat, träning är ofta det enda som fungerar. måste ha förstört min metabolism med all svält och hetsätning för min kropp reagerar inte om jag äter mindre, äter bara sallad, äter inget, den bryr sig inte. min kropp har gett upp mig.

på tal om ingenting så igår var jag ute och söp på min kompis klubb och satt och grät inne på en toalett. livet är så kul!!  och ikväll ska jag jobba på min och några vänners egna klubb inne i stan och hoppas på att inte gråta hehe.. tror det kommer bli fett!


Om

Min profilbild

Deprimerad, utbränd sjukskriven vegan inter-gender person som bantat sen jag var 10 haft en seriös ätstörning sedan jag var 15 men ingen kontakt med vården förens jag var 20 år. Har just nu mest problem med hetsätningar och cravings och jobbar hårt med att äta regelbundet för att motverka detta. Högsta vikt: 86 (nuvarande vikt) Lägsta vikt: 59 (då jag åt 300 kcal per dag när jag var 15) Målvikt: 55 Haft problem med svält, hetsätning, spy upp mat och allmän fixering kring mat.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela