skinnyleo

70.

Publicerad 2013-02-25 22:27:42 i leo

imorgon ska jag på möte med mig handläggare på försäkringskassan, ångesten är hög. Vet att hon bara kommer ställa jobbiga frågor om hur dåligt jag egentligen mår och om jag verkligen försöker må bättre. 
Har pratat i telefon med min handläggare innan och då antydde hon att jag egentligen inte var deprimerad utan det var nått fysiskt fel på mig eftersom min antidepp inte har gett effekt. snacka om tro på medicin, en medicin som läkaren ger mig för att hantera dagliga panikångestattacker, en 5årig depression och självmordstankar funkar inte och plötsligt så är det nog inget fel på mitt psyke egentligen, antagligen har jag järnbrist eftersom en (1!!) sorts antidepp inte får mig att dansa på rosa moln och gör mig "frisk". 
 

69.

Publicerad 2013-02-15 00:53:00 i

sorgen över att vara deprimerad. jag kan inte tänka klart. inte hålla ett vettigt samtal. hänger inte med när folk säger för många meningar. har svårt att hålla fokus. jag är berövad på så mycket som jag innan hade. ibland känner jag sorgen över dessa förlorade ting. att kunna koncentrera sig, engagera sig, tänka klart, vara närvarande, tänka filosofiskt. 
 
och så många relationer.  nära relationer som jag inte kan underhålla. 

Om

Min profilbild

Deprimerad, utbränd sjukskriven vegan inter-gender person som bantat sen jag var 10 haft en seriös ätstörning sedan jag var 15 men ingen kontakt med vården förens jag var 20 år. Har just nu mest problem med hetsätningar och cravings och jobbar hårt med att äta regelbundet för att motverka detta. Högsta vikt: 86 (nuvarande vikt) Lägsta vikt: 59 (då jag åt 300 kcal per dag när jag var 15) Målvikt: 55 Haft problem med svält, hetsätning, spy upp mat och allmän fixering kring mat.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela